Öğrenci Bursları

Her yıl üniversite öğrencilerimize verdiğimiz burslar Kulübümüzün en önemli projelerindendir. Bozüyük Rotary Kulübü 2022 - 2023 akademik yılında 44 öğrenciye burs vermiştir.

Verdiğimiz mali desteğin yanında, Bursiyerlerimizin aktivitelerimize ve özellikle RYLA seminerlerine katılımını teşvik etmekteyiz. Kulübümüzün kapısı bursiyerlerimize her zaman açıktır. İstedikleri zaman toplantılarımıza katılabilirler. Sadece Bozüyük kulübünün değil okudukları şehirdeki Rotary ve rotaract kulüplerinin toplantılarınada katılabilirler.

,

2023 – 2024 ÖĞRENİM YILI
BOZÜYÜK ROTARY KULÜBÜ BURSU BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Nüfus Cüzdan fotokopisi/Fotografı
3- Ailesinde ücret ve maaş ile çalışan kişiler var ise son maaş bordroları veya bunun yerine geçebilecek çalıştığı işyerinden alınmış maaş yazısı

Yukarıdaki belgeleri tamamlayarak jpg yada pdf formatında yayınlanacak başvuru formu içine yüklenmesi gerekmektedir.

Bursiyer Adaylarımız 30 Eylül 2023 Saat 24:00'e kadar başvurabileceklerdir.

Burs Başvurusu