Rotary 2430. Bölge Dönem Guvernörü

Teoman KAYNAR Ve Eşi Merve (2023 - 2024)

Ordu Fatsa 'da doğmuştur. İlk Orta, lise öğrenimini Ankara’da, Üniversite öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesinde başlamış daha sonra yatay geçiş yaptığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.

1996 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlığını almıştır. İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Eşi Merve Kaynar Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanıdır (2020-2021)

Kızı E. Uğur Şişli Rotaract Kulübü eski üyesidir.

Oğlu V. Onur Fatih Rotaract Kulübü eski üyesidir.

İş Deneyimi

Samsun Kadın Hastalıkları ve Doğumevi hastanesi,

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim dalında ihtisas yaptı.

Anadolu Üniversitesi Mediko-sosyal Öğrenci Hastanesinde çalıştı. Hastanenin Mikrobiyoloji Laboratuvarını kurdu.

Eskişehir SSK bölge hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğinde çalıştı

2000 yılında Samsun SSK Bölge Hastanesine tayin oldu. Hastanenin Kan Merkezini kurdu ve yaklaşık 10 yıl başkanlığını yaptı.

1996- 2008 yılında Özel Kaynar Tıbbi Tahlil Laboratuvarını yönetti.

Sağlıkta dönüşüm sonrası Samsun Gazi Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniğinde çalışmalarına devam etmektedir.

Daha Fazlası